3 düğme anahtarsız/unkeyless uzaktan kumandalı anahtar Fob Akıllı Araba Anahtarı 315 MHz 433 MHz 434 MHz Fit Porsche Panamera Için macan Cayman
Yeni Kız

3 düğme anahtarsız/unkeyless uzaktan kumandalı anahtar Fob Akıllı Araba Anahtarı 315 MHz 433 MHz 434 MHz Fit Porsche Panamera Için macan Cayman

₺ 18.20

Mağazada

Açıklama :
100% Yüksek kalite 100% Marka yeni Kolay kurulum, dayanıklı
Tipi : Yedek anahtar bıçak ile anahtar
Ürün Özellikleri :
Düğme : 4 düğmeler
Malzeme : ABS ve Metal
Renk : Siyah
Açıklama : 1. madde yeni bir akıllı anahtar. Frekans 315/433/434 MHz isteğe bağlı. Yarım akıllı anahtarsız-gitmek olmadan/TAM akıllı anahtarsız gitmek 2. ürün içerir anahtar konut, itmeli anahtar, devre, entegre çip ve pil. Bu tam bir anahtar. 3. size'll anahtar programlamak gerekiyor ve bıçak kesmek de locl otomotiv çilingir kullanmadan önce. Not-lütfen göz ardı frekans benim anahtar işaretler. Ben doğru frekans göndermek sipariş göre. 1. biz Dünya Çapında gemi. 2. biz sipariş gemi ödeme temizledi sonra 1-5 iş günü içinde.
3. Deivery süresi, hedef ve diğer faktörlere bağlıdır, 30 gün kadar sürer. Eğer öğe almazsanız after30 gün, Lütfen bize ulaşın, biz araştırmak ve teslimat sorunu çözmek.
Herhangi bir sorunuz varsa mesaj yoluyla bizimle irtibata veya sorunları ile ürün, biz cevap bulmak için ve sizin için sorunu çözmek. Biz saygı her müşteri umut ve biz olabilir tedavi aynı. : )
Bizim hizmet veya mal ile memnun değilseniz, lütfen bize ulaşın, biz sorunları çözmek için elimizden geleni yapacağız. anlayışınız için teşekkürler. Satış şartları 1. netural veya Negatif geribildirim ayrılmadan önce lütfen bize ulaşın memnun değilseniz bizim hizmet veya ürünleri. Iyi iletişim ikimiz için yararlı herhangi bir sorunları çözmek ve sorunları. Biz en iyi hizmeti sağlamak için umut verici ve gibi değerli alıcı için % 100% memnuniyet
2. tüm öğeleri yeni. Yeni koşullarda değilse, iade sunulmaktadır. Aksi takdirde, yedek arızalı ürün için sunulabilir. Biz değişimi veya vermek satıcı kredi için alıcı.
3. tüm döner için bize e-posta lütfen, ve değişim nakliye ve taşıma ücretleri iade edilmez.
4. müşteriler dönüş shippment ücreti hariç yanlış sevkiyat veya arızalı ürünler için. Herhangi bir sorunuz varsa, bizim hizmet uzmanları e-posta çekinmeyin 24 Saat bir Gün, 7 gün bir Hafta, ve biz EN KıSA SÜREDE size cevap olacak. 24 Saat içinde yanıt, lütfen posta kutusunun spam kontrol veya lütfen bize yeniden gönderin. Biz büyük ölçüde OLUMLU geribildirim için teşekkür ederiz.

Anahtar Özellikler

numarası düğmeleri:
keyless-go, unkeyless-go
renk:
315mhz, 433mhz, 434mhz
özelleştirme:
Hayır
Malzeme Türü:
abs plastic
değişimi parça numarası:
For Porsche Panamera Macan Cayman
diğer parça numarası:
For Porsche Panamera Macan Cayman
R/c fonksiyonu:
ile
ülke/bölge araba üretim:
china
parça numarası:
For Porsche Panamera Macan Cayman
Marka Adı:
PUOU
Frenquency:
315MHz 433MHz 434MHz

Bu kadar sever alıcılara